“LG” iepazīstina ar jauno 4G LTE viedtālruņu sēriju “Optimus F”

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Pasaules Mobilā kongresa ietvaros LG paplašina savu 4G LTE viedtālruņu klāstu ar jaunu Optimus F-sēriju. Optimus F-sērija izstrādāta, lai nodrošinātu 4G LTE tehnoloģijai ātrumu un lietotāju saskarsni plašam patērētāju lokam.

Optimus F5 ir 4G LTE viedtālrunis ar 4,3 collu IPS displeju, 1,2 GHz divkodolu procesoru un 2150 mAh akumulatoru. Optimus F7 ir aprīkots ar True HD 4,7 collu IPS displeju un 1,5 GHz divkodolu procesoru, kā arī lielas kapacitātes 2540 mAh akumulatoru, kas nodrošina ilgstošu darbību.


Abās ierīcēs būs pieejama arī jaunākā operētājsistēma Android Jelly Bean 4.1.2 un uzlabotas lietotāja saskarsnes funkcijas, tai skaitā QSlide un Live Zooming funkcijas, kas agrāk bija pieejamas tikai LG premium klases ierīcēs.

Uzlabotā QSlide funkcija ļauj lietotājam vienlaikus atvērt divas lietojumprogrammas pilnekrāna režīmā. Funkcijas tagad ietver video, pārlūkprogrammu, atgādnes, kalendāru un kalkulatoru.

LG Optimus F5 būs pieejams pardošanā Eiropā gada otrajā ceturksnī. Drīz pēc tam atsevišķos pasaules tirgos tiks prezentēts arī LG Optimus F7.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий