Drosmīgas daugavpilietes 8.martā tiek aicinātas iejusties hokejistu lomā

foto: avangard-altai.ru
foto: avangard-altai.ru

 Jau ceturto gadu pēc kārtas Starptautiskajā sieviešu dienā – 8.martā – Daugavpils Ledus hallē notiks sieviešu hokeja spēle. Iespēju iejusties hokejistu lomā daugavpilietēm dāvina hokeja klubs „Latgale”.  

Kluba izpilddirektors Arvīds Saušs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šāda veida hokeja kluba organizētas spēles kļuvušas par tradīciju un ir visai populāras gan dalībnieču, gan skatītāju vidū. Piemēram, pērn pat tika lozēts, lai noteiktu nepieciešamo dalībnieču skaitu. Rezultātā šajā pasākumā piedalījās 40 pilsētnieces, jaunākās bija 14, vecākās – 40 gadus vecas.

Katru gadu pasākuma rīkotāji cenšas padarīt spēli baudāmu un sagādāt tās dalībniecēm dāvanas un pārsteigumus. Arī šā gada pasākums nebūs izņēmums.

Spēle notiks piektdien, 8.martā, plkst.18:00, pirms tam notiks divi treniņi – pirmdien, 4.martā, plkst.20:30 un trešdien, 6.martā, plkst.19:00. Dalība treniņos un 8.marta spēlē ir bez maksas, vēlams, lai dalībniecēm būtu savs formastērps.

Ieeja pasākumā arī ir bez maksas.

Organizatoriskā sapulce visām interesentēm notiks Ledus hallē 1.martā plkst.18:00. Tālrunis uzziņām 26872818 (Igors Ivanovs).


Написать комментарий