«Drošais ritenis» arī Rēzeknē

foto: livejournal.ru
foto: livejournal.ru

Iestājoties pavasarim, Rēzeknes pilsētas dome turpinās realizēt jau iesākto projektu „ESTLATRUS TRAFFIC”, kura ietvaros norisināsies riteņbraucēju forums un sacensības „Drošais ritenis”, informē Rēzeknes portāls. 

Rēzeknes pilsētas domes pārrobežu projektu vadītāja Nataļja Jupatova informē: „Tuvojoties pavasarim, cilvēkiem arvien vairāk gribas būt tuvāk dabai, baudīt svaigu gaisu un ieklausīties putnu dziesmās.

Aktīvāki kļūs arī riteņbraucēji. Līdz ar to turpināsies arī Igaunijas-Latvijas-Krievijas pierobežas reģionu jauno satiksmes dalībnieku forums „Drošais ritenis”.  Tas tiks rīkots ar nolūku paaugstināt bērnu zināšanu līmeni satiksmes drošības un ceļu satiksmes noteikumos, izstāstīt par velosipēda uzbūvi un bojājumu novēršanas iespējām, kā arī pilnveidot velosipēdu vadīšanas meistarību sarežģītās situācijas uz ceļa.

Forums norisināsies trīs kārtās: no 1. marta līdz 30. martam skolās notiks 1. Kārtā; no 1.aprīļa līdz 26.aprīlim – 2. kārta notiks nacionālā līmenī Igaunijā, Latvijā un Krievijā; no 15. līdz 17.maijam 3. kārtas ietvaros norisināsies Igaunijas, Latvijas un Krievijas pierobežas reģionu starptautiskas sacensības. Trešās kārtas pasākumi notiks Rēzeknē.


Написать комментарий