Daugavpils parkos tiek plānots uzstādīt 10 veidu āra trenažierus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde plāno iegādāties 10 veidu āra trenažieru un vingrošanas aprīkojuma 36 elementus, liecina šā gada 1.martā izsludinātais iepirkums.

Saskaņā ar tehnisko dokumentāciju, tiek plānots iegādāties 8 trīsvietīgus, 20 divvietīgus, 3 vienvietīgus trenažierus, kuri ir domāti dažādu muskuļu grupu trenēšanai, un 5 sporta iekārtas vingrošanai. Dotais iekārtu apjoms ir maksimālais, pasūtītājam ir tiesības samazināt apjomu finansējuma robežās.

Darbiem jābūt izpildītiem līdz šā gada 31.maijam. Kā ziņots iepriekš, tiek plānots, ka sporta aprīkojums tiks uzstādīts Centrālajā parkā un Slavas skvērā, iespējams, arī citās vietās.

Tiek plānots, ka āra trenažieru un bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma iegādei nepieciešamā naudas summa nepārsniegs pērnā gada izdevumus, kad, izņemot bērnu aprīkojuma iegādi, tika iekārtoti 3 jauni bērnu rotaļu laukumi.

Pēc aptaujas par āra trenažieru uzstādīšanas vietām Komunālās saimniecības pārvaldes darbinieki plāno ieteiktajās vietās uzstādīt informatīvās plāksnes, kurās tiks norādīta informācija par to, kādi elementi varētu tikt uzstādīti konkrētajās vietās. Āra trenažieru uzstādīšanas vietas tiks noteiktas, kad iedzīvotāji iepazīsies ar minēto informāciju un izteiks savu viedokli.


Написать комментарий