Jaunatnes pasākums “Pavasara melodija” Biķernieku pagasta kultūras centrā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 16.martā plkst.18:00 Biķernieku pagasta kultūras centrā norisināsies pasākums „Pavasara melodija”, kuru organizē Daugavpils novada jaunieši.

Daugavpils novada domes jaunatnes lietu speciāliste Oļesja Ņikitina pastāstīja portālam Gorod.lv, ka līdzīgs pasākums bija noticis novadā arī pērn un pulcēja jauniešus no sešiem pagastiem. Pasākums jauniešiem patika, un tas kļūst arvien plašāks, par ko liecina fakts, ka šogad dalībai tajā pietiekušies jaunieši no 13 pagastiem.

Saskaņā ar pasākuma noteikumiem, katram no tā dalībniekiem jāsagatavo kāds priekšnesums, kas atklātu jauniešu talantus un raksturotu pagastu. O.Ņikitina atzīmēja, ka visbiežāk pasākuma dalībnieki sagatavo uzstāšanos ar deju elementiem, jo gandrīz katrā skolā darbojas deju pulciņi. Bet tas nav vienīgais, ko prot novada jaunieši – viņi arī spēlē ģitāru.  Jāatgādina, ka pērn Sventē norisinājās vasaras kursi, kuru ietvaros jaunieši apguva ģitārspēles pamatus un tagad ar lepnumu demonstrē savas prasmes. Kā arī vakara gaitā tiks prezentēti teātra uzvedumi un rīkotas radošās darbnīcas.

O.Ņikitina atzīmēja, ka pasākumā tiek aicināti piedalīties visi interesenti, kuri gribētu jauki pavadīt laiku, izbaudot jauniešu sagatavotos priekšnesumus, ieeja ir bez maksas.


Написать комментарий