Daugavpils pilsētas pašvaldība cer, ka vietējie uzņēmēji aktīvi piedalīsies gājienā Pilsētas svētku ietvaros

Kā ziņots, šogad Pilsētas svētki Daugavpilī tiks veltīti uzņēmējiem. Pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja Žanna Kulakova pastāstīja portālam Gorod.lv, ka Attīstības departaments aktīvi strādā pie gaidāmo svētku programmas, un speciālisti domā, kādā veidā dalībai svētkos varētu piesaistīt pēc iespējas vairāk vietējo uzņēmēju.

Pilsētas svētku ietvaros tiek plānots vietējo uzņēmumu gājiens. Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka šāds pasākums pulcina lielu skatītāju skaitu. Pērn gājienā piedalījās sportisti, vēl pirms gada – Daugavpils jaunieši.

Pēc pilsētas vadības domām, tas palīdzēja popularizēt sporta klubus un sekcijas, pateicoties kam pieauga to audzēkņu skaits. Nereti vecāki nav informēti, kādas sporta organizācijas darbojas pilsētā, kuras no tām darbojas bez maksas un kāda vecuma bērnus uzņem. Pat ja ne visi bērni nodarbosies ar sportu profesionāli, viņi zinās, kas ir veselīgs dzīvesveids.

„Esmu pārliecināta, ka šāda veida gājiens pa pilsētas ielām dod iespēju izjust komandas garu. Arī uzņēmumu vadītājiem tas būs noderīgi: viņu darbinieki izjutīs piederību vienam kolektīvam un vienam darbam, kas varētu kļūt par labu motivāciju turpmāk strādāt vēl veiksmīgāk.

Turklāt dalība svētku gājienā ir uzņēmuma reklāma, jo var ne tikai pastaigāties pa pilsētas ielām, bet arī reklamēt savus pakalpojumus un preces, kurus ieraudzīs ne tikai pilsētnieki, bet arī pilsētas viesi. Tāpēc aicinu visus mūsu uzņēmējus un uzņēmumus aktīvi izmantot iespēju nodemonstrēt savas labākās puses”, - paziņoja Žanna Kulakova.

Kā zināms, divu gadu laikā uzņēmējdarbība ir viens no svarīgākajiem stratēģiskajiem virzieniem mūsu pilsētā. Pēc pilsētas pašvaldības priekšsēdētājas vārdiem, pašvaldība sniedz dažāda veida atbalstu vietējiem uzņēmējiem un esot pateicīga viņiem par darbu, jo viņi cenšas normāli funkcionēt šajā sarežģītajā laikā, kā arī attīsta savus uzņēmumus un piesaista investorus.
 


Написать комментарий