Rēzeknē viesojās oficiāla delegācija no Pleskavas

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Vakar, 15. martā, pieredzes apmaiņas vizītes ietvaros Rēzeknes pilsētas domi apmeklēja oficiāla delegācija no Pleskavas (Krievija), informē Rēzeknes portāls.

Vizītes ietvaros viesi tikās ar Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču, deputātiem un Domes darbiniekiem, lai iepazīstos ar Domes struktūrām un darbības principiem, klātienē ieraudzītu, kādas izmaiņas ir notikušas Rēzeknē kultūras, izglītības un pilsētas infrastruktūras jomā.

Delegācijas sastāvā bija Pleskavas pilsētas domes deputāti un administrācijas pārstāvji, kuri pārstāvēja dažādas jomas. Tikšanās laikā Rēzeknes pilsētas domē viesiem tika izklāstīts par Latvijas pašvaldības darba specifiku, realizētajiem un plānotajiem projektiem, aktuāliem jautājumiem sociālās aprūpes jomā, kā arī kultūras un tūrisma pasākumiem. 

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs atzīmēja, ka Rēzeknei un Pleskavai jau sen ir izveidojusies aktīva sadarbība un labas, draudzīgas attiecības, kuras tiks attīstītas arī tālāk: „Mēs augsti vērtējam draudzīgās attiecības ar mūsu kaimiņiem no Krievijas, un ceram, ka turpmāk šī sadarbība turpinās uzplaukt.” Tikšanās noslēgumā Rēzeknes mērs pateicās viesiem par vizīti un aicināja apmeklēt nozīmīgākos kultūras pasākumus Rēzeknē.

Vizītes turpinājumā delegācija apmeklēja Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru „Zeimuļs”, Latgales vēstniecību „Gors”, AS „Rēzeknes siltumtīkli”, kur viesiem tika parādītas koģenerācijas iekārtas un renovētā katlumāja.


Написать комментарий