Ekoloģe I.Antoševska aicina Daugavpils pilsētas iedzīvotājus ziņot par nelicenzētām izgāztuvēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālam Gorod.lv palika zināms, ka iedzīvotāji neaktīvi ziņo par nelicenzētām izgāztuvēm. 

Jau bija ziņots, ka sakarā ar pavasara un vasaras sezonas tuvošanos Daugavpils pašvaldības dome no 18.marta ir uzsākusi akciju „Kopsim pilsētu kopā!”, šīs akcijas mērķis ir saņemt informāciju par nekoptām atpūtas zonām, kapiem, nelicenzētām izgāztuvēm, pagalmiem un ielas stāvokļiem. Pilsētas iedzīvotājus aicina ziņot par nekoptām vietām pa telefonu 654 21051 vai sūtīt elektronisko ziņojumu akcija@daugavpils.lv.

Pārvaldes ekoloģe Inese Antoševska paziņoja, ka šogad nelicenzēto izgāztuvju likvidēšanai no pašvaldības budžeta bija izdalīts maz līdzekļu, tāpēc nekopto vietu skaits ar katru gadu palielinās, ar katru gadu kļūst vairāk būvmateriālu atkritumu.

I.Antoševska atzina, ka pilsētas iedzīvotāji nevēlas kļūt disciplinētāki un sekot tam, lai pilsēta būtu sakoptāka un labiekārtotāka.

Darbu apjoms, kurš būs veikts šogad paliks zināms tikai pēc šo darbu veikšanas. Pašlaik vēl ir ļoti daudz sniega, tāpēc mēs redzam tikai pusi no visa piesārņojuma.

Ekoloģe aicina iedzīvotājus aktīvāk ziņot par nelicenzētām izgāztuvēm, tas ļaus labāk organizēt sakopšanas darbus. Komunālās pārvaldes darbinieki turpina apskatīt pilsētu un fiksēt tās vietas, kur nepieciešams veikt kopšanas darbus.


Написать комментарий