“Lattelecom” atver 2000 bezmaksas bezvadu interneta piekļuves punktus

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Elektronisko sakaru operators "Lattelecom" trešdien 2000 vietās Latvijā sāks piedāvāt bezmaksas internetu jebkuram lietotājam, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Lattelecom" valdes locekle un komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Vietas, kur "Lattelecom" WiFi punkti tiks atvērti bezmaksas lietošanai, noteica ar apkārtējo iedzīvotāju balsojumiem, atverot katru punktu, kas saņēma vismaz 100 balsis.

Gabriloviča nortādīja, ka jebkurš, pieslēdzoties kādam no 2000 "Lattelecom" Wi-Fi punktiem, varēs izmantot internetu 30 minūtes pēc tam, kad lietotāja interneta pārlūkā parādīsies 15 sekundes gara reklāma. Pēc 30 minūšu lietošanas varēs turpināt "sērfot" internetā, papildus 30 minūtes noskatoties kārtējo reklāmu.

Tie "Lattelecom" attiecīgo mājas komplektu abonenti, kuriem līdz šim pienācies bezvadu "Lattelecom" Wi-Fi pieslēgums jebkurā no aptuveni 3500 komersanta ierīkotajos bezvadu interneta punktos, tos varēs lietot tāpat kā iepriekš, neredzot reklāmu.

Šāds "bezmaksas" bezvadu interneta modelis darbojas vairākās ASV un Eiropas lidostās, kur neierobežotu vai ierobežotu "Wi-Fi" lietošanu nodrošina pēc reklāmas klipa vai reklāmas lapas apskates.


Написать комментарий