Aprīlī visi interesenti, kuri vēlas nokārtot centralizētos vidusskolas eksāmenus, var griezties DU

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tuvojas augstskolu iestājeksāmenu laiks. Ja potenciālais students vēlas iegūt augstāko izglītību, bet dažādu iemeslu dēļ nav kārtojis centralizētos vidusskolas eksāmenus, viņam ir iespēja labot situāciju.

Līdz 8.aprīlim ir iespēja pieteikties latviešu valodas centralizētā eksāmena kārtošanai Daugavpils Universitātē, griežoties DU Studiju daļā, kas atrodas Vienības ielā 13, 216.kab. Studiju daļas darba laiks: no plkst.8:30 līdz 12:00 un no plkst.13:00 līdz 17:00, tālr.654 21198. Līdzi jāņem pase un dokuments par vidējo izglītību. Lai pieteiktos centralizētajam eksāmenam, nepieciešams arī aizpildīt pieteikuma veidlapu un DU kasē veikt maksājumu par eksāmena kārtošanu. Latviešu valodas centralizētais eksāmens notiks 21.maijā.

Jāatzīmē, ka centralizētos eksāmenus DU varēs kārtot 2013.gadā tikai vienu reizi vienlaicīgi ar vidusskolas centralizētajiem eksāmeniem. Centralizētais eksāmens vēsturē notiks 24.maijā, pieteikties tā kārtošanai var līdz 11.aprīlim. Līdz 17.aprīlim jāpiesakās matemātikas eksāmenam, kas notiks 30.maijā. Līdz 22.aprīlim var pietiekties centralizētiem eksāmeniem krievu un vācu valodā, bioloģijā un fizikā.

Par nokārtotu centralizēto eksāmenu tiek izsniegts centralizēto eksāmenu rezultātus apliecinošs sertifikāts, kurš būs derīgs iesniegšanai jebkurā augstskolā.
 
 


Написать комментарий