Triju dienu laikā daugavpilieši var iegādāties biļetes uz grupas “Zveri” koncertu par īpaši pievilcīgu cenu

foto: joymusic.ru
foto: joymusic.ru

30.maijā Daugavpilī notiks populārās krievu grupas „Zveri” koncerts, kas divu stundu laikā norisināsies stadionā „Lokomotīve”.

Koncertprogrammā iekļauti daudzu iemīļotie hīti, kā arī dziesmas no jaunā albuma, pie kura joprojām tiek strādāts.

Pasākuma rīkotāji sagatavojuši daugavpiliešiem patīkamu pārsteigumu: triju dienu laikā – 10., 11. un 12.aprīlī – tirdzniecības centra „Ditton” kasē var iegādāties biļetes uz grupas „Zveri” koncertu tikai par 5 latiem. Pārējās dienās biļešu cenas pieaugs līdz 10 latiem. Mūsu pilsētā ir daudz šīs talantīgās grupas jaunrades cienītāju, tādēļ tiek gaidīts, ka koncertu apmeklēs ne mazāk par 3 000 cilvēku.
Jāatzīmē, ka pēc uzstāšanās Daugavpilī „Zveri” plāno aiziet radošajā atvaļinājumā, kas nav saistīts ar grupas uzjukšanu. Tieši pretēji, grupas dalībnieki plāno gada vai pusotra gada laikā strādāt pie jaunā albuma, kura 5 dziesmas jau pabeigtas un tās tiks izpildītas gaidāmajā koncertā.

Grupas „Zveri” koncerta ietvaros stadionā notiks ikgadējais skaistuma konkurss „Mis Bikini-2013”, kurā par uzvaru cīnīsies 12 skaistas meitenes no visas Latvijas. Šis konkurss notiks jau 13.reizi, tajā uzvarētāju izvēlas nevis žūrija, bet skatītāji.

Grupu „Zveri” 2001.gadā dibināja Romāns Biliks, kurš meklēja mūziķus, ievietojot sludinājumu internetā. Pirmais grupas videoklips „Dļa tebja” kļuva ārkārtīgi populārs, daudzas debijas albuma „Golod” dziesmas kļuva par hītiem.

Televīzijas kanāls Muz-TV septiņas reizes atzinis grupu „Zveri” par labāko rokgrupu. Kopumā grupa laidusi klājā 8 albumus.


Написать комментарий