Tiek noteikti uzvarētāji konkursos par Daugavpils ceļu, ietvju un pagalmu teritoriju remontdarbu veikšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja informāciju tiek noteiktas firmas, kuras šogad veiks Daugavpils ielu un ietvju remontdarbus, kā arī tiek apstiprinātas darbu izmaksas un apjoms.

Tuvākajā laikā tiks apstiprināti objekti, kuros tiks veikti minētie darbi.  

SIA „CKD D” veiks Daugavpils pilsētas ietvju asfaltbetona seguma remontdarbus, kas izmaksās 94 789,72 latus. 635 861,82 latus izmaksās ielu seguma renovācijas darbi, kurus veiks SIA „Latgales Ceļdaris”.

8 601,72 latus izmaksās jaunu ietvju izbūve Sporta ielā, Jelgavas ielā un Ormaņu ielā. Asfaltbetona seguma bedrīšu remontu ziemas un vasaras periodā ar pilnu un nepilnu tehnoloģiju veiks SIA  "CKD D", kas izmaksās  82 637,14 latus.

Caurbraucamo pagalmu un pagalmu teritorijas ar asfalta segumu vienkāršota renovācija izmaksās   118 438,70 latus ("Latgales Ceļdaris"), jaunu autostāvvietu iekārtošana pagalmos – 44 278,16 latus („CKD D” ).

88 tūkstoši latu iedalīti ielu greidēšanas darbiem ("Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums"), 578 511,28 lati – ceļu satiksmes līdzekļu projektēšanai, būvniecībai, uzturēšanai un ielu remontdarbiem („CKD D” ).

Darbi tiks uzsākti līdz to ļaus laika apstākļi.
 


Написать комментарий