Izsludināts atklātais konkurss par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Salienas pagastā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka 10.aprīlī Salienas pagasta pārvalde izsludinājusi atklāto konkursu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Salienas pagasta teritorijā.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, tā priekšmets ir sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojums, iepirkuma metode – iepirkums no 3000 Ls – 20000 Ls. Līguma izpildes laiks ir no 2013.gada 02.maija līdz 2016.gada 30.aprīlim.

Minētā iepirkuma mērķis ir noteikt atkritumu saimniecības darbības kārtību, lai aizsargātu apkārtējo vidi, cilvēku dzīvību un veselību, kā arī fizisko un juridisko personu īpašumus no sadzīves atkritumu ietekmes.

Jāatzīmē, ka Salienas pagasta platība ir 128,4 km2, to apdzīvo 773 iedzīvotāji. Pagastā atrodas 130 daudzdzīvokļu mājās un 643 individuālās mājās. Pagastā ir iestādes un uzņēmumi. Lielākie no tiem ir Salienas vidusskola, Salienas pagasta pārvalde, Salienas kultūras nams u.c. Pašvaldības pārziņā ir astoņas kapsētas un kultūrvēsturiskie objekti. Aptuvenais atkritumu apjoms Salienas pagasta teritorijā ir 140 m3/gadā.

Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 22.aprīlim.


Написать комментарий