Krievi nevar pateikt, kāpēc iegādājas nekustamo īpašumu ārzemēs

foto: focus.lv
foto: focus.lv

90% krievu nevar nosaukt, kāpēc iegādājas nekustamo īpašumu ārzemēs, ziņo portāls realty.rbc.ru.

Nekustamā īpašuma iepirkumu birojos klienti atnāk un saka: „Es vēlētos iegādāties nekustamo īpašumu Lielbritānijā savam dēlam, kurš tur mācīsies,” vai arī „Man ir nepieciešams dzīvoklis Vācijā, jo es gribu uzsākt tur uzņēmējdarbību”. Lielākā daļa pircēju nosauc savus iecerētos mērķus ārvalstīs, savu izvēli saistot ar Lielbritāniju vai Vāciju.

Pēc speciālistu vērtējuma, pircēji ieguldot naudu nekustamajā īpašumā cer saglabāt ieguldītos finansiālos līdzekļus, gūt labumus no saņemtās uzturēšanās atļaujas, vai arī iegūt kvalitatīvu izglītību.

Pircēji, kuri savās prioritātēs nosauc atpūtu parasti iegādājas nekustamo īpašumu Spānijā, Bulgārijā, Kiprā, Itālijā.

Ja mērķis ir investīciju saņemšana, tad nekustamo īpašumu iegādājas Eiropas attīstītajās valstīs, piemēram, Vācijā.

Ja pircējs vēlas, lai bērni iegūtu kvalitatīvu izglītību, tad pārsvarā nekustamo īpašumu iegādājas ASV, nevis Lielbritānijā. Lielbritānijā ir augstas cenas uz nekustamo īpašumu, tāpēc krievi ar vidējiem ienākumiem izīrē nekustamo īpašumu Lielbritānijā.

Ja ir nepieciešams saņemt uzturēšanās atļauju, tad izvēlas Latviju, jo pēc 2010.gada grozījumiem Imigrācijas likumā Latvija piedāvā visvieglākos noteikumus no visām ES valstīm uzturēšanās atļaujas saņemšanai ,līdz ar to Krievijas iedzīvotāju skaits, kuri vēlas iegādāties nekustamo īpašumu Latvijā palielinājās.

„Cilvēks pieņem lēmumu par nekustāmā īpašuma iegādāšanos ārzemēs, ja valstī var gūt kādus labumus,” uzskata kompānija „Миэль”


Написать комментарий