Vaikulei patīk jauni zēni

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

Dziedātāja Laima Vaikule pirmoreiz piedalījusies kādā no pašmāju šoviem – kā žūrijas pārstāve «Koru karos». Vaikule tiešām atsvaidzināja šo pasākumu, koķetējot ar publiku un izsakot divdomīgus komplimentus koristiem.

Krievijā populāro latviešu dziedātāju Laimu Vaikuli uz TV šovu pavadīja viņas dzīvesbiedrs Andrejs, kā arī ilggadējais stilists. Neraugoties uz savu zvaigznes statusu, Vaikule bija pozitīvi noskaņota – labprāt dalīja autogrāfus, pozēja ar faniem un neatteicās atbildēt uz žurnālistu jautājumiem. »VZ« izmantoja iespēju klātienē aprunāties ar leģendāro mākslinieci. «Bija ļoti viegli mani pierunāt [piedalīties šovā]. Man ļoti patīk. Pirmo reizi klātienē esmu uzaicināta būt žūrijā šādā šovā,» atzina Vaikule.

Šova laika dziedātāja stāstīja, ka bērnībā dzīvojusi Cēsīs, un, iespējams, daži no fināla dalībniekiem ikdienā staigā pa tām pašām ielām, pa kurām viņa reiz skraidījusi. «Man liekas, ka pirms pieciem vai sešiem gadiem es pēdējo reizi biju Cēsīs,» atzinās dziedātāja. Kaut arī māksliniece uzsvēra savu saistību ar Cēsu pilsētu, »VZ« viņa atklāja, ka no abiem koriem viņai nav konkrēta favorīta, – māksliniece diplomātiski piedāvāja balvu dalīt uz pusēm. Spriežot pēc koķetās uzvedības, dziedātājai tomēr labāk patika cēsnieki – ar komplimentu par izskatu un acs piemiegšanu viņa pamatīgi samulsināja Cēsu kora dalībnieku Artūru Stangaini.

Pašlaik Laima Vaikule lielākoties ir sastopama Rīgā un savās mājās Jūrmalā, jo gatavojas solo koncertam «Atkal mājās», kas 10. maijā notiks «Arēnā Rīga». Koncertā viņa dziedās jaunas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem latviešu valodā. »VZ« Vaikule atklāja, ka koncertā būs dažādi pārsteigumi, tomēr kādi, to no dziedātājas nebija iespējams izvilkt. «Vajag nākt un skatīties! Es nemaz nevaru tā visu stāstīt – par pārsteigumiem neviens nekad neko nesaka. Pārsteigumi būs, bet es par to klusēšu!» koķeti smaidot, noteica Vaikule.


Написать комментарий