Biķernieku pamatskola izslēgta no Daugavpils novada astoņu skolu rekonstrukcijas un renovācijas projekta

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis par pēdējiem grozījumiem Daugavpils novada astoņu skolu renovācijas projektā

Vakar, 7.maijā, notikušās preses konferences gaitā Daugavpils novada domes izpilddirektores pirmā vietniece Ināra Natarova paziņoja, ka, kamēr pie projekta strādājošā grupa veica grozījumus, Biķernieku pamatskolā notika ugunsgrēks , sakarā ar ko nepieciešams no jauna sagatavot tehnisko dokumentāciju.

Pēc I.Natarovas vārdiem, Biķernieku pamatskola bija iekļauta Daugavpils novada skolu rekonstrukcijas un renovācijas projektā, tādēļ, lai neaizkavētu pārējo projekta daļu īstenošanu, tika nolemts izslēgt Biķernieku pamatskolu no kopējā iepirkuma.

Tādējādi, tiks sagatavota jauna tehniskā dokumentācija, kurā tiks ņemti vērā pamatskolā notikušā ugunsgrēka rezultāti, un tiks izsludināts vēl viens atklātais konkurss.

Savukārt Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika piebilda, ka jaunajam tehniskajam projektam jābūt aktualizētam divarpus nedēļu laikā. Pēc izpilddirektores vārdiem, ugunsgrēka radītie zaudējumi neesot lieli, tomēr projekta tehniskajā dokumentācijā jāveic grozījumi.

V.Kezika atzīmēja, ka pamatskolā notikušajam ugunsgrēkam nav jāietekmē mācību process, un novada pašvaldības galvenais uzdevums esot izdarīt visu nepieciešamo, lai skolās, kur tas ir iespējams, remontdarbi tiktu uzsākti jau šogad.
 


Написать комментарий