Princim Čārlzam nākas slēgt savu dārzeņu veikalu

foto: ntv.ru
foto: ntv.ru

Velsas princim Čārlzam nācās slēgt savu ekoloģisko augļu un dārzeņu veikalu, kuru viņš atklāja pirms astoņiem gadiem, raksta ārvalstu mediji.

Pēc britu karaļnama pārstāvju teiktā, princim nācās pārtraukt veikala darbību, jo tas nav spējis konkurēt ar interneta vidē esošajiem pārtikas piegādes servisiem un parastajiem lielveikaliem.

Augļi un dārzeņi no Čārlza veikala "The Veg Shed" vienmēr bijuši dārgāki nekā citos veikalos. Augstās cenas tika skaidrotas ar to, ka visi produkti audzēti nelielā daudzumā un to apstrāde bijusi 100% roku darbs.

Viena no veikala iezīmēm bija tāda, ka "The Veg Shed" plauktos bija atrodami neparastu formu un izmēru dārzeņi. Lielveikalos tādi produkti tiek uzskatīti par brāķiem, bet prinča saimniecībā dominēja viedoklis, ka "neparastie" dārzeņi ne ar ko neatšķiras no citiem – tie ir tik pat veselīgi un garšīgi.

Kā britu medijiem paziņoja princim tuvu stāvoša persona, viņš jutās sarūgtināts par veikala slēgšanu, jo savai saimniecībai bija paredzējis veiksmīgu darbību.


Написать комментарий