Pagarināts piedāvājumu iesniegšanas termiņš konkursā par Daugavpils novada skolu renovāciju

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka sakarā ar Biķernieku pamatskolā uzcēlušos ugunsgrēku un nepieciešamību sagatavot jaunu tehnisko dokumentāciju šī pamatskola tika izslēgta no Daugavpils novada domes izsludinātā kopējā iepirkuma par novada skolu renovāciju.

Tomēr projekta „Daugavpils novada pašvaldības izglītības iestāžu renovācija un rekonstrukcija” ietvaros notiek pasākumi, kas ir saistīti ar to īstenošanu pārējās septiņās skolās – Špoģu vidusskolā, Lāču pamatskolā, Medumu vidusskolā, Salienas vidusskolā, Zemgales un Vaboles vidusskolās, Kalupes pamatskolā.

Minēsim dažus grozījumus, kuri tika pieņemti 2.maijā. Saskaņā ar konkursa nolikumu, pretendentam piecos (nevis trīs) iepriekšējos gados sekmīgi bija jāīsteno publisko ēku būvniecība, rekonstrukcija vai renovācija. Tāpat pretendentam jāiesniedz garantija, kuru izsniedza Latvijas Republikā vai Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomikas zonas dalībvalstī reģistrēta kredītiestāde, tās filiāle vai ārvalsts kredītiestādes filiāle.

Grozītas arī līgumsummas. Špoģu vidusskolas un Lāču pamatskolas ēku rekonstrukcijas līgumsummai bez PVN jābūt ne mazākai kā 700 000 LVL. Medumu, Salienas un Zemgales vidusskolu viena iepirkuma līgumcenai nav jāpārsniedz 230 000 LVL (bez PVN). Vaboles vidusskolas pamatskolas ēkas renovācijas līgumsummai nav jāpārsniedz 270 000 LVL (bez PVN), savukārt Kalupes pamatskolas līgumcenai – 350 000 LVL (bez PVN).

Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā minētie grozījumi tika izziņoti 7.maijā. Tādēļ piedāvājumu iesniegšanas termiņš tiek pagarināts līdz šā gada 3.jūnija plkst.11:00.


Написать комментарий