Berezovskis atjaunināja savu testamentu 9 dienas pirms nāves

foto: yuga.ru
foto: yuga.ru

Krievijas biznesmenis Boris Berezovskis 9 dienas pirms savas nāves sastādīja jaunu testamentu. Pat to vēsta rbcdaily.ru.

Bijušais oligarhs dokumentā norādīja 5 cilvēkus, kuri varētu kļūt par viņa testamenta izpildītājiem: divus advokātus, kuru vārdi netiek atklāti, draugu Juriju Berezovski, biznesmeņa meitu Jekaterīnu un viņa bijušo sievu Jeļenu Gorbunovu.

Pie tam neviens no nosauktajām personām nepauda vēlmi kļūt par Berezovska testamenta izpildītāju. Kā vēsta portāls, tas viss ir sarežģītā biznesmeņa finansiālā stāvokļa dēļ. Tiesa nolēma, ka uz laiku par Berezovska īpašuma valdītāju būs starptautiskā audita kompānija Grant Thornton.

Berezovska īpašums palika „šausmīgā nekartībā”, un, lai tiktu skaidrībā ar visām detaļām, paies gadi. „Juristi, ģimenes locekļi un kreditori atsevišķi cenšas noskaidrot, cik  tad lielu mantojumu ir atstājis Berezovskis un kam piederēs palikušie aktīvi”, vēsta portāls.

Par Berezovska nāvi kļuva zināms 23.martā. Oligarha, kurš saņēma patvērumu Lielbritānijā, līķi atrada viņa mājā, Londonas pilsētā Eskotā. Izmeklēšanas rezultāti uzrāda, ka Berezovskis ir miris žņaugšanas rezultātā. Pēc oligarha paziņu domām, biznesmenis varēja veikt pašnāvību. Lietas izmeklēšana turpinās.


Написать комментарий