T.Bikovskis: Jauniešu departaments labprāt palīdzēja ielas vingrošanas attīstībai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portālam Gorod.lv Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes lietu departamenta vadītājs Teodors Bikovskis pastāstīja, ka departaments arī turpmāk centīsies sniegt palīdzību jauniešiem, kuri uzstājas par veselīgā dzīves veida popularizēšanu.

Jau bija ziņots, ka Daugavpils pilsētā sāk attīstīties ielas vingrošana, kura ir „ielu kultūras” sastāvdaļa. Šī sporta veida attīstībai pilsētā tiek ierīkotas jaunas iekārtas, nesen pēc sportistu iniciatīvas pie Ledus halles bija ierīkoti vingrošanas stieņi, to atbalstīja Jaunatnes lietu departaments un 15.vidusskolas direktors.

Pateicoties jauniešu organizāciju iniciatīvai un Jaunatnes lietu departamenta atbalstam, Daugavpilī pēdējo gadu laikā situācija sāka pozitīvi mainīties – funkcionē Jauniešu neformālās izglītības centrs, kurā darbojas ap 20 jauniešu organizācijām, notiek apmācības un semināri, jauniešiem rīkoto pasākumu skaits palielinās, šeit var minēt tāda veida pasākumus kā URBANSTYLE un ArtiSHOK.

„Mēs cenšamies palīdzēt nozarēm, kuru mērķis ir attīstīt jauniešiem aktīvu un interesantu laika pavadīšanu, tai skaitā mums ir liels prieks palīdzēt ielas vingrošanas attīstībai. Es ar prieku novēroju kā jaunieši nodarbojas uz vingrošanas stieņiem un līdz ar to iesaistās veselīgā dzīves veida popularizēšanā. Vingrošanas stieņi, kuri ir ierīkoti pie Ledus halles ir neliels ieguldījums ielu vingrošanas attīstībā, toties gribu cerēt, ka tas stimulēs pilsētas iedzīvotājus uzturēt veselīgo dzīves veidu. Par vingrošanas stieņu ierīkošanu ir jāpateicas 15.vidusskolas direktoram Anatolijam Gržibovskim un Sporta pārvaldes un Ledus halles valdei, kuri ieteica vingrošanas stieņu ierīkošanas vietu,” atzīmēja T.Bikovskis.


Написать комментарий