P.Dzalbe: es uzlaboju savu personīgo rādītāju un strādāšu ar tiem, kuri pilda solīto

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar provizoriskiem vēlēšanu rezultātiem vienīgais deputāts no valdošā Daugavpils domes sastāva ir ievēlēts Pēteris Dzalbs no „Sociālā taisnīguma partija” un „Tautas kontrole”.

Portālam Gorod.lv P.Dzalbs pastāstīja, ka viņš ļoti pozitīvi vērtē pašvaldību vēlēšanu rezultātus, salīdzinājumā ar iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām viņam uzticējās divas reizes vairāk vēlētāju, 2 tūkstoši vēlētāju.

„Pilsēta ir pelnījusi šīs vēlēšanas. Cilvēki, kuri balsoja par mani novērtēja to, ko es daru, tagad es turpināšu savu darbu, kurš ir orientēts uz korupcijas samazināšanu. Nepieciešams uzlabot komunālās saimniecības darbu,” atzīmēja deputāts.

P.Dzalbs papildināja, ka priekšvēlēšanu kampaņas laikā masu mēdiji bija pieejami tikai dažiem politiķiem, bloķējot citus politiķus, tāpēc viņu nepārsteidza tas fakts, ka bija ievēlēti deputāti no septiņām partijām.

Vēlētāju zemā aktivitāte liecina, ka pilsētā dzīvo mazāk nekā 60 000 cilvēku, pilsēta „izmirst”, tāpēc nepieciešams veikt pārmaiņas.
P.Dzalbs paziņoja, ka sadarbosies ar tiem deputātiem, kuri neaizmirst par saviem atrunātiem solījumiem priekšvēlēšanu kampaņā.


Написать комментарий