J.Jalinska: Sadarbosimies ar visām partijām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pašreizējās Daugavpils novada domes priekšsēdētājas Janīnas Jalinskas partija „Daugavpils novada partija” 1.jūnijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās saņēma 50,92% balsu, tādējādi kļūstot par līderi. Šis partijas kandidāti ieņems 9 no 17 deputātu vietām.

Par to, cik prognozējami bija vēlēšanu rezultāti un kas mainīsies pašvaldības darbā 3.jūnijā notikušajā preses konferencē pastāstīja Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska.

„Jautājumu, ar ko sadarboties un kā veidot koalīciju, nelemšu es viena pati, bet tas tiks apspriests mūsu partijas valdes sēdē un kopā ar deputātiem. Varu apgalvot, ka sadarbosimies ar visiem deputātiem un visām partijām, jo jaunais sasaukums izskatās ļoti konstruktīvs”, dalījās J.Jalinska.

Tāpat priekšsēdētāja paziņoja, ka „Daugavpils novada partija” nespēlēs „lielās politikas spēlē”, jo pašvaldības risinātie jautājumi ir saistīti ar saimniekošanu, tādēļ jādomā par tarifu samazināšanu, nepabeigtu un jaunu projektu īstenošanu, autoceļiem utt.

„Protams, esam apmierināti ar vēlēšanu rezultātiem, jo 9 vietas ir labs rezultāts. Manuprāt, tas ir mūsu 4 gadu darba novērtējums – mēs strādājām un tikām novērtēti”, teica J.Jalinska.


Написать комментарий