Naomi Kempbela uzbrukusi fotogrāfam, kurš gandrīz zaudējis redzi

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Tumšādainās supermodeles dzīvē sākušies nelāgi laiki. Pirms mēneša viņa pašķīrās no mīļotā vīrieša, krievu miljardiera Vladimira Doroņina, bet tagad viņu sagaida tiesas prāva.

Kā ziņo prese, modele tiek turēta aizdomās par kāda fotogrāfa piekaušanu. Cietušais apgalvo, ka viņš gandrīz zaudējis vienu aci!
Starpgadījums notika vēl 2009.gadā, bet nopietna lietas izskatīšana sākusies tikai tagad. Pēc paparaci Gaetano Di Džovanni sniegtās informācijas, supermodele uzbrukusi viņam brīdī, kad viņš centies nofotografēt viņu mīļotā vīrieša Vladimira Doroņina sabiedrībā – tolaik pāris atpūtās uz kādas salas, kas atrodas netālu no Sicīlijas. Gaetano apgalvo, ka Naomi uzbrukusi viņam kā neprātīga, sākusi sist ar somiņu pa galvu un centusies saskrāpēt viņam seju. „Viņa ar nagu trāpīja manā kriesajā acī, - sacīja vīrietis izdevumam La Republica. – Viņa kliedza uz mani un sita pa seju, kamēr viņas draugs un miesassargi centās viņu apturēt”. Di Džovanni apgalvo, ka pēc notikušā viņš ārstējies mediķu uzraudzībā trīs dienas un vēl ilgu laiku nebija darba spējīgs traumētās acs dēļ. Fotogrāfs jau iesniedzis tiesā nepieciešamos medicīniskos dokumentus.

Savukārt supermodeles advokāts paziņojis, ka fotogrāfa prasība ir nepamatota. „Pirms dažiem gadiem Kempbelu izsekoja vairāki paparaci. Turklāt viņa kategoriski noliedz, ka būtu kādam uzbrukusi, kā arī liecinieki, kas atradās ar viņu tobrīd kopā, to apstiprinās tiesā".

Pirmā tiesas sēde nolikta uz 4.decembri. Vai uz to kā liecinieks tiks uzaicināts arī krievu miljardieris Vladimirs Doroņins – pagaidām netiek izpausts.


Написать комментарий