Daugavpils hokeja komanda augustā sāks gatavoties Latvijas čempionātam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jaundibinātās biedrības „Daugavpils hokejs” otrdienas sanāksmē piedalījās biedrības vadība un komandas potenciālie hokejisti, ziņo sporta pārvaldes portāls.

Daugavpils pilsētas hokeja komandas galvenā trenera funkcijas pildīs Jurijs Agureikins.

Iepriekšējā gadā neviena no Daugavpils komandām Latvijas čempionātā nestartēja, bet 2013./2014. gadā Daugavpils atkal tiks pārstāvēta šajā turnīrā. Gaidāmajā sezonā pilsētas komandas sastāvā (šobrīd komandas nosaukums un logotips vēl ir tapšanas stadijā) pārsvarā būs Daugavpils BJSS absolventi, kā arī tagadējie audzēkņi.

Otrdienas sanāksmē biedrības „Daugavpils hokejs” valde tika iepazīstināta ar komandas potenciālajiem hokejistiem. Tiek paredzēts, ka komandas sastāvā kopumā būs 26 spēlētāji, kuri sezonai sāks gatavoties augustā.

Biedrības valde sastāvēs no Daugavpils Domes, Daugavpils BJSS, Daugavpils Ledus halles un „Lokomotīvju Remonta centra” pārstāvjiem. Daudzi no Daugavpils BJSS absolventiem pēdējos gados ne tikai strādāja, bet arī pārstāvēja LRC pilsētas čempionātā. LRC direktors Genādijs Rjazancevs biedrības valdes sanāksmē apsolījis, ka arī turpmāk šiem hokejistiem tiks dota iespēja strādāt rūpnīcā, to apvienojot ar spēlēšanu pilsētas hokeja komandā Latvijas čempionātā.


Написать комментарий