J. Carevs uzskata, ka pilsētas uzņēmumos šobrīd jāveic pareizās ekspertīzes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils domes deputāts Jevgeņijs Carevs, kas vada divas nesen radītās grupas, kuras ir aicinātas novērtēt uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” noslēgtos līgumus un novērot projektu „Daugavpils ūdens” gaitu, portālam Gorod.lv paziņoja, ja ir liela iespējamība, ka uzņēmumos būs jāveic papildus ekspertīzes.

Atgādināsim, ka iepriekš daži deputāti negatīvi izteicās par to, ka „Daugavpils siltumtīkli” līgumu novērtējums izmaksāja ļoti dārgi, pie tam, netika novērtēts tas, ko vajadzēja.

„Uzņēmumos būs citi ekspertu novērtējumi, tādi, kas ir vajadzīgā sfērā. Tie ir maksas, bet tās nebūs tādas summas, kādas bija iepriekš. Komisijas dalībniekiem jāveic precīzi pieprasījumi, jāaicina kompetenti cilvēki un jāprezentē rezultāti domes deputātiem, lai tie pieņemtu vajadzīgos lēmumus,” atzīmēja Jevgeņijs Carevs.

Atbildot uz jautājumu par to, vai valsts budžetā pietiks līdzekļu ieplānotajam (pēdējos lēmumos vien – bezmaksas pusdienas skolēniem, deputātu algu palielināšana, papildus būvniecības darbi, latviešu valodas kursi u.c.), E. Carevs paziņoja, ka darba grupu radīšanai praktiski nav nepieciešami līdzekļi, bet novērtējumiem nebūs nepieciešami tūkstoši latu, bet tikai desmiti-simti latu.

„Centīsimies izdarīt tā, lai šie novērtējumi būtu kvalitatīvi un atbilstu prasībām,” sacīja J. Carevs.


Написать комментарий