Aizvien vairāk jauno uzņēmēju vēršas biznesa inkubatorā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pieprasījums pēc biznesa inkubatora piedāvātajiem „Ideju viesnīca” pakalpojumiem ar katru gadu pieaug, par to portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils biznesa inkubatora ofisa pārstāvis Jānis Dreļs. 

Tādējādi šā gada jūlija laikā klientu skaits biznesa inkubatorā ir sasniedzis tādu skaitu, kāds tas bija visa 2012. gada garumā.
Pēc J. Dreļa domām, pieaugošā interese par biznesa inkubatoru var tikt skaidrota ar to, ka biznesa inkubatora darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros un apmācībās, kuru laikā viņi iepazīstina jaunos uzņēmējus ar dažādām atbalsta programmām. Pie tam, par biznesa inkubatoru daudzi uzzina pašvaldībās un no uzņēmējiem, kas savulaik ir vērsušies kādā no biznesa inkubatoriem.

Svarīgi ir arī tas, ka ikvienam interesentam ir iespēja atnākt uz biznesa inkubatora ofisu un tur iepazīties ar reālajām iespējām, kuras tiek piedāvātas. Biznesa inkubatora palīdzību var saņemt tie, kuriem ir perspektīva ideja biznesa radīšanai, un jaunie uzņēmumi (līdz 2 gadiem), kuriem arī ir kāda interesanta ideja.

Pēc tam, kad cilvēks ar savu ideju ir vērsies pēc palīdzības „Ideju viesnīcā”, notiek pārrunas, pieredzējušie speciālisti un eksperti vērtē situāciju, vai ideja var tapt realizēta. Bet jāņem vērā, ka biznesam, kas tiks atbalstīts,  ir jābūt saistītam ar kādas inovācijas ieviešanu.
 


Написать комментарий

smiekli nak par Latvijas ,,biznesa,, inkubatoriem.