V. Dombrovskis: Jāorganizē pēc iespējas vairāk lieli starptautiski pasākumi, tādi kā spīdvejs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar. 16. augustā Daugavpilī viesojās premjerministrs Valdis Dombrovskis, kurš bez pārējiem oficiāliem pasākumiem kļuva par spīdveja Grand Prix izlozes dalībnieku, kuras rezultātā Latvijas spīdveja braucējiem tika ceturtais celiņš.

Tāpat premjers atbildēja uz vietējo MIL jautājumiem. Tā, premjerministra runā izskanēja doma par to, ka spīdvejs ir viens no labiem tūristu piesaistīšanas piemēriem.

„Mēs domājam par to, kā ir iespējams arī turpmāk attīstīt spīdveja pasākumus Daugavpilī, kā arī tās tradīcijas, kuras jau ir izveidojušās Rīgā. Vispārinot pēdējos gados sporta pasākumiem tiek pievērsta pietiekami liela uzmanība, jo tie piesaista daudz viesu, tai skaitā arī ārzemju, tādējādi popularizējot valsti un konkrētu reģionu”, - atzīmēja Valdis Dombrovskis.

Runājot par tūrisma attīstību, premjers atzīmēja, ka mūsu pilsētā pēc iespējas jārada vairāk vietu un pasākumu, kuri piesaistītu tūristus: „Marka Rotko mākslas centrs neapšaubāmi ir brīnišķīga industrija, liels potenciāls piemīt arī Daugavpils cietoksnim, tomēr jāorganizē pēc iespējas vairāk starptautisku pasākumu, tādus kā spīdvejs”.


Написать комментарий