Pasaulē vecākā supermodele piedalījusies košā reklāmas kampaņā

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Pasaules vecākā supermodele Dafne Selfe fotografējusies slavenā zīmola "TK Maxx" jaunās rudens/ziemas kolekcijas kampaņā, kas iemūžināta arī dzīvespriecīgā reklāmas video, vēstī "Daily Mail".

Astoņdesmit trīs gadus vecā supermodele redzama zīmola jaunajā kolekcijā, kas ietver eklektisku stilu un ielu modes elementus, kas, pēc zīmola pārstāvju domām, teicami saskan ar Dafnes personību.

Kampaņas galvenais moto ir cildināt individualitātes, kas nebaidās izkopt personīgo stilu, nevis sekot vispārīgiem modes pasaules trendiem.

Dafne ir viena no pasaules izcilākajām modelēm, kura septiņu dekāžu garumā piedalījusies neskaitāmās modes skatēs, augsta ranga fotosesijās un bijusi vairāku modes namu seja.

Raksturojot savu stilu, modele atzinusi, ka jau kopš jaunības iecienījusi vintāžas stila apģērbu. "Man joprojām ir izejamais kostīms, ko iegādājos Madridē piecdesmito gadu vidū. Tas ir pāris reizes uzlabots, atjaunojot audumu, un nedrīkst tikt mazgāts veļas mašīnā, tomēr kostīms man joprojām kalpo godam, un es no tā nespēju šķirties.

Protams, man patīk arī košas un mūsdienīgas drēbes. Šobrīd ir tik daudz alternatīvu savam stilam piešķirt enerģiju, ka no plašā piedāvājuma ir grūti izvēlēties konkrētas lietas," tā Dafne.


Написать комментарий