Par sensāciju kļuvis korejiešu aktrises lēciens

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Sajūsmas vētru un beisbola mīļotāju ievērību guvusi dienvidkorejiešu aktrise un teikvando čempione Tae Mi jeb īstajā vārdā Kim Kjung Sook, kura Seulā notikušo beisbola spēli atklāja ar pirmo iemetienu, kura laikā izpildīja akrobātisku triku.

"First pitch" jeb pirmais iemetiens ir ceremoniāls rituāls, ar kuru tiek atklātas beisbola spēles. Parasti to veic īpašais viesis - slavenība vai kāds cits ievērojams cilvēks.

Tae Mi kā īpašā viešņa bija uzaicināta Seulas Jamsil beisbola stadionā, kur mājas spēli aizvadīja Doosan Bears komanda, sacenšoties ar SK Wyverns apvienību.

Aktrise, kura 2007. gadā ieguva arī teikvando čempiones titulu, publiku un līdzjūtējus pārsteidza ar savu akrobātisko meistarību, atvēzējot bumbiņu un pirms metiena gaisā apmetot pilnu apgriezienu ap savu asi.

Kā vēsta ārzemju mediji, jaunā aktrise, iespējams, radījusi izaicinājumu citiem pirmā iemetiena veicējiem visā pasaulē, jo sporta aprindās Tae Mi lēciens, atklājot spēli, jau tiek dēvēts par vienu no iespaidīgākajiem pirmajiem iemetieniem beisbola vēsturē.


Написать комментарий