Šogad „Artišoks” būs vēl muzikālāks un sportiskāks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domē notikušās preses konferences gaitā Jaunatnes departamenta vadītājs Teodors Bikovskis paziņoja, ka 7.septembrī Daugavpilī trešo reizi norisināsies vērienīgs jauniešu pasākums – „Artišoks”, kas šogad būs vēl muzikālāks un sportiskāks.

„Šogad pasākums būs daudz vērienīgāks”, teica Teodors Bikovskis.

Minēto apgalvojumu apliecina tas, ka dalībai pasākumā pieteicās aptuveni 50 jauniešu organizācijas, sakarā ar ko radās problēma – Centrālā parka teritorija nav pietiekami liela, tādēļ pasākumi jauniešu festivāla ietvaros norisināsies arī parkam piegulošajā teritorijā.

Festivāls „Artišoks” sāksies plkst.13:00 ar velobraucienu, plkst.15:00 norisināsies pilsētas jauniešu organizāciju pasākumi, kuru gaitā katra no tām prezentēs sevi.

Plkst.22:00 saskaņā ar tradīciju parkā būs vērojams uguns šovs, kuru piedāvās vietējie talanti, viesi no Rīgas un Maskavas.

Pēc T.Bikovska vārdiem, šogad festivāls būs vēl muzikālāks, visapkārt skanēs dzīvā mūzika, uz papildskatuvēm uzstāsies vietējie muzikālie kolektīvi. Festivāls būs arī daudz sportiskāks, jo dienas laikā norisināsies boksa, biatlona u.c. sacensības. Visi interesenti tiek aicināti veidot komandas un piedalīties festivāla pasākumos. Svētkos piedalīsies arī jaunie sportisti no mūsu pilsētas, kā arī Krievijas, Lietuvas, Lielbritānijas, iespējams, no Polijas.

Savukārt festivāla noslēgumā notiks slavenā dueta „Musiqq” uzstāšanās.

Jāatzīmē, ka festivālā „Artišoks” visi interesenti var saņemt informāciju par dažādām pilsētas organizācijām, brīvā laika pavadīšanas iespējām, kā arī labi atpūsties draugu lokā.


Написать комментарий