Strītbola čempionāta 3. posms notika pie 16. vidusskolas

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

18 komandas piecās dažādās vecuma grupās sestdien piedalījās Daugavpils ielu basketbola čempionāta 3. posmā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Par uzvarētājiem savās grupās kļuva Pilskalne, Trīs musketieri, Miami, Tapočki Einšteina un „Alise+”.

Daugavpils ielu basketbola čempionāta 3. posms norisinājās pie Daugavpils 16. vidusskolas, kur cīņas bija ļoti spraigas. Visjaunāko meitenu grupā uzvarētājas tika noskaidrotas tikai pagarinājumā, kur „Tapočki Einšteina” ar 4:2 pieveica „Černaja boroda”. Komandas sastāvā spēlēja Laura Okuņeva, Elīne Petkune, Diāna Stepanova un Nellija Cicane.

Meitenēm vidējā grupā uzvara tika „Miami”, kas tika galā ar „Uzacu mežu”. Uzvarētāju godā šoreiz Laura Gribuste, Liza Čumika, Dita Andrijevska un Adriāna Komule. Vecākajā grupā nepārspētas „Alise+” meitenes ar Olgu Lakomko, Kristīni Egli un Annu Kovaļovu ierindā.

Sīkstas cīņas bija puišu jaunākajā grupā, kur ar lielu piepūli lielajā superfinālā uzvarēt izdevās „Trīs musketieriem” – Kasparam Bebrišām, Aleksandram Tarasovam, Dināram Liepiņam un Kalvim Kirejevam. Grupu turnīrā musketieri piekāpās Špoģiem, bet lielajā finālā tomēr uzvarēja.

Vecākajā grupā puišiem cīņas bija vēl sīkstākas. Pēc grupu turnīra trīs komandām bija vienāds punktu skaits, bet papildrādītāji labāki bija „IVS-D” un „Pilskalnei”, atstājot MILF trešajā vietā. Lielajā finālā „Pilskalne” uzvarēja „IVS-D”. Uzvarētāju rindās šoreiz spēlēja Nauris Zdanovskis, Alvis Šedis, Armīns Kaniņš un Agris Plinte.

Nākamais posms paredzēts 7. septembrī jauniešu festivālā „Artišoks”. Reģistrācija no plkst. 10:00, bet pirmās spēles no plkst. 12.


Написать комментарий