Noslēdzies Daugavpils čempionāts pludmales volejbolā

foto: nekrize.lv
foto: nekrize.lv

Nedēļas nogalē Stropu pludmalē norisinājās Daugavpils pludmales volejbola čempionāta noslēdzošais posms, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Tika noskaidroti labākie spēlētāji vīriešu, sieviešu, paaudžu grupās, kā arī izspēlēts paraugmačs. Vīriešiem par Daugavpils čempioniem kļuva Dmitrijs Lavrenovs pārī ar Vladimiru Ankudoviču. Finālā viņi trīs setos ar rezultātu 15:12, 15:17, 11:6 pieveica Edgaru Toču un Vitāliju Cinni. Bronzas medaļas Žanam Mackevičam ar Jāni Skrindu.

Sievietēm, uzvarot finālā ar rezultātu 21:13, par čempionēm kļuva Marijas Čerņavskas un Nadeždas Saveļjevas duets. Otrā vieta Anastasijai Kravčenokai un Inesei Raciņai. Bronza Elvitai Dolotovai ar Jekaterinu Orlovu, kuras diezgan viegli apspēlēja savas konkurentes spēlē par trešo vietu.

Paaudžu turnīrā (vienam no dalībniekiem jābūt mazāk par 17 gadiem, bet otram vairāk par 34) nepārspēti palika Oļegs Maļinovskis ar Aleksandru Nasonovu. Finālā spraigā spēlē ar 15:12, 15:11 tika pieveikti Modris Dzenis ar Denisu Šarovu. Trešā vieta pagājušā gada uzvarētājiem Edgaram Savickim ar Konstantīnu Gubenko.

Īpašā paraugmačā Daugavpils čempioni Lavrenovs/Ankudovičs ar 1:2 piekāpās vieniem no labākajiem Latvijas spēlētājiem Edgaram Točam ar Rihardu Finsteru.


Написать комментарий