Ar sporta svētkiem Daugavpils 10. vidusskola atklāja jauno sporta laukumu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 10. septembrī 10:00 Sporta dienu ietvaros sākās svinīgā Daugavpils 10. vidusskolas sporta laukuma atklāšanas ceremonija.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja skolas direktore Valija Salna, mūsdienu sporta laukums parādījās Daugavpils skolu renovācijas Eiropas projekta realizācijas rezultātā, un tika nodots ekspluatācijā vēl šovasar, bet to atklāt tika nolemts speciālā datumā, kas sevī iekļauj uzreiz trīs „desmitniekus”.

Pēc sporta skolotāja Viktora Šadlova vārdiem tagad skolēniem nenāksies iet uz sporta nodarbībām uz laukumu blakus Borisa un Gļeba katedrālei, kur agrāk notika sporta stundas, un nācās šķērsot ceļus ar intensīvu transporta kustību.

Iesaistīties veselīgā dzīves veidā 10. vidusskolas skolēni tagad varēs speciāli aprīkotā sporta laukumā, kur var nodarboties ar vieglatlētiku, spēlēt volejbolu, basketbolu un futbolu, bet speciāls zaļš segums padarīs to ērtāku un palīdzēs izvairīties no traumām.

Apsveikt skolēnus ar jaunā laukuma atklāšanu atnāca daudzi viesi. Divkārtējā Eiropas čempione brīvajā cīņā Anastasija Grigorjeva novēlēja skolēniem nelielajā, bet mājīgajā skolas stadionā sasniegt lielus panākumus sportā. Pirmais vicemērs Jānis Lāčplēsis pateicās iepriekšējai un pašreizējai skolas vadībai, celtniekiem un skolēniem par atbalstu un labi paveikto darbu. Turklāt viņš atzīmēja, ka tagad ir atrisināta problēma ar sporta zāli, kurš ir mazs tik lielai skolai.

Pēc apsveikuma runām gaisā priecīgu saucienu pavadībā tika palaisti daudzkrāsaini gaisa baloni, notika neliela kluba „MUSASHI” pārstāvju cīņa , bet meitenes demonstrēja savas aerobikas iemaņas. Sporta dienu ietvaros ar jubileju apsveica arī skolotāju Annu Fominu.

Sporta svētkus turpināja divu komandu – skolotāju un skolēnu sacensības. Turklāt pedagogi izrādījās daudz žiglāki un sportiskāki nekā viņu audzēkņi. Pēc tam ātrumā un izveicībā sacentās dažādu klašu skolēni.

Tagad saskaņā ar pilsētas vadības rīkojumu sporta laukumā varēs nodarboties visi tie, kuri grib kļūt veseli un stipri. Tiesa šim nolūkam jāiepazīstas ar skolas apmeklējumu grafiku un laukuma izmantošanas noteikumiem.



Написать комментарий

хоть кто нибудь пытался узнать, как правильно пишутся имена учителей? обидно за своих педагогов...