Balvu Mākslas skolas audzēkņu dāvana pilsētai

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Balvos noslēdzies projekts "Dāvana pilsētai!", kurā Balvu Mākslas skolas audzēkņi radījuši jauku dāvanu savai pilsētai - skaisti noformētu sienu.

"Katru gadu cenšamies uzlabot Balvu Mākslas skolas telpu un apkārtnes vizuālo izskatu. Šogad radās iespēja realizēt vienu no iecerēm - apgleznot skolas teritorijā esošās garāžas sienu. Izmantojām iespēju un piedalījāmies projektu konkursā "Sabiedrība ar dvēseli 2013"," stāsta Balvu Mākslas skolas direktore un projekta "Dāvana pilsētai!" koordinatore Elita Teilāne.

"Projekts "Dāvana pilsētai!" tika atbalstīts, un saņēmām 90 procentu atbalstu materiālu izdevumiem. Jūnija sākumā ķērāmies pie darba. Pateicoties iniciatīvas grupas aktīvai darbībai, tika sagatavota sienas virsma, izstrādātas un analizētas darba skices. Darbā iesaistījās arī Balvu Mākslas skolas 6.a klases audzēkņi. Ar projektu vēlējāmies parādīt, ka arī personīga iniciatīva tiek atbalstīta un dod ieguldījumu Balvu pilsētvides uzlabošanā. Ļoti ceram, ka pilsētas iedzīvotājiem patiks mūsu darba rezultāts."

Konkursu organizēja "Balvu rajona partnerība", un finansējumu piešķīra Nīderlandes "Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij" fonds.


Написать комментарий