Daugavpils ielu seguma renovācijas papilddarbi izmaksās ap 100 tūkst. latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkuma uzraudzības biroja informācija liecina, ka šogad Daugavpilī tiks veikti ielu seguma renovācijas papilddarbi, kuri izmaksās 99 859,53 latus.

Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” ceļu inženieris Igors Prelatovs paskaidroja portālam Gorod.lv, ka parasti, ja pilsētas budžets tiek labi papildināts, gada beigās pašvaldība iedala papildlīdzekļus (ap 100 tūkst. latu) ceļu remontdarbiem.

Pašlaik tiek veikti darbi iepriekšējā konkursa ietvaros, tā izmaksas bija 635 861,82 lati, drīz tiks uzsākti darbi arī jaunā konkursa ietvaros. Šogad remontdarbi notiks Grodņas, Cialkovska ielās, Dostojevska ielas posmā, Dzintaru ielā u.c. Šajā sezonā esot sakārtoti pilsētā vedošie ceļi, tostarp Rīgas šosejas posms.

I.Prelatovs paskaidroja, ka šogad ielu posmi tika iekļauti remontdarbu sarakstā, ņemot vērā to, cik daudz naudas tika iztērēts bedrīšu remontam ziemas laikā, kā arī ceļu kategorijas (satiksmes intensitāti) un sabiedriskā transporta satiksmes intensitāti. Tika ņemti vērā arī iedzīvotāju lūgumi.

Tiek plānots, ka remontdarbi tiks veikti šogad un nākamgad, un to rezultātā tiks sakārtoti 60-70% Daugavpils maģistrālo un centrālo ielu, paziņoja I.Prelatovs.  

Atgādināsim, ka Daugavpilī notiek ne tikai ceļu seguma renovācijas darbi, kurus apmaksā pašvaldība, bet arī tiek īstenoti ES projekti, kuru ietvaros tiek rekonstruēti veci ceļi un būvēti jauni ceļu posmi.


Написать комментарий