Dzīve Malibu kļūst šausmīga: pilsētiņā jau atrodas 35 klīnikas zvaigžņu rehabilitācijai

foto: livingmalibu.com
foto: livingmalibu.com

Kalifornijas sapņu pilsēta Malibu var kļūt par bezcerīgu murgu daudziem tās iedzīvotājiem tādēļ, ka vietējie elitārie rehabilitācijas centri arvien vairāk piesaista Holivudas slavenību, paparaci un parastos ārprātīgos.

Uz šodienu Malibu strādā 35 šādi centri. Turklāt pilsētā dzīvo tikai 12 600 cilvēki. Toties Malibu jau ir iesaukuši par „detoksikācijas” galvaspilsētu. Te ne vienu reizi vien savu fizisko un psihisko veselību uzlaboja tādas zvaigznes kā Lindsija Logana, Britnija Spīrsa un daudzi citi.

Parastos iedzīvotājus visa šī pieaugošā kņada un pastāvīgais zvaigžņu pieplūdums ļoti kaitina. Gadās arī visai nepatīkamas situācijas. Tā, vietējais nekustamā īpašuma novērtētājs Rejs Kano kādu dienu savā dārzā uzdūrās dīvainam subjektam: „Viņš bija pavisam pliks, ar griezumiem un izskatījās tā, it kā tikko būtu izkāpis no dubļu bedres. Tas bija pārsteidzošs skats”, - pastāstīja Kano The Telegraph.  Pēc tam tika noskaidrots, ka tas ir Passages centra klients. Passages ir lielākais un dārgākais Malibu centrs. Saimnieks iedeva viesim segu un izsauca policiju.

Kano tā arī nesaņēma atvainošanos no Passages, kurā rehabilitācijas mēneša maksa sastāda 90 tūkst. dolāru un kurā šo pakalpojumu izmantoja modes dizainers Marks Džeikobs un Mels Gibsons. Pēc mēneša vīrietis iesniedza sūdzību Municipālajai padomei. Kano atbalstīja daudzi citi iedzīvotāji. Pat vietējais mērs Džoana Hausa it kā ir viņu pusē, un ir neapmierināta ar bagāto klīniku patvaļu, kuras bieži neievēro pilsētas likumdošanu, norādot nepareizas adreses.

Pēc Malibu prokurores Kristi Hodžinas domām klīnikas visu to dara speciāli, lai piesaistītu pazīstamus viesus, kuri vēlas uz laiku paslēpties no visur klātesošajiem paparaci. Tā rezultātā kāds no vietējiem iedzīvotājiem var pēkšņi konstatēt, ka kaut kāda zvaigzne mitinās šādā klīnikas „izbraukuma filiālē” tieši blakus viņa mājai, kad pēkšņi uzduras ceļu aizšķērsojušam fotogrāfa – spiega automobilim, - vēsta The Daily Mail.


Написать комментарий