Dienas laikā plāno sagatavot visu tramvaja izkraušanai nepieciešamo

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sakarā ar to, ka 18.septembra vakarā Daugavpils Tramvaju uzņēmuma depo tā arī netika saņemts pirmais tramvaja vagons, portāls Gorod.lv atkal vērsās pēc komentāriem pie piegādātāju apvienības AAS „Белкоммунмаш” un SIA „Agmen Consulting Bureau” pilnvarotās personas Sergeja Batrakova.

Viņš paziņoja, ka vagons joprojām nav nogādāts uz depo, jo ir radušies tehniskās dabas sarežģījumi ar vagona izkraušanu, tādēļ patlaban tas atrodas muitas noliktavās.

Piegādātāja pārstāvis paskaidroja, ka vagonu nedrīkst noņemt no mašīnas, ar kuru tas tika atvests, ar pacēlāja palīdzību, to var izdarīt ar domkratu palīdzību. Tomēr, lai to izdarītu, vagons jānogādā depo teritorijā, kas sagādās grūtības, jo depo esošo sarežģīto komunikāciju dēļ nāksies atslēgt elektroapgādi, tādējādi paralizējot uzņēmuma darbu un tramvaju kustību.

S.Batrakovs atzīmēja, ka depo teritorijā jāatrod vieta, kurā varēs veikt drošu izkraušanu: tramvaju depo uzcelts pirms ilga laika, tādēļ nav pārliecības, ka izvēlētajā vietā grunts izturēs slodzi.

Tiek plānots, ka radušies sarežģījumi tiks novērsti ceturtdien, 19.septembrī. Pēc tramvaja vagona izkraušanas Daugavpilī ieradušies speciālisti apmācīs Tramvaju uzņēmuma darbiniekus izmantot jaunu tehniku, testēs vagonu, tas varētu aizņemt kādas 5 dienas.

„Visi jautājumi jāatrisina, lai nākamās piegādes laikā problēmu nebūtu. Ja kādam šķiet, ka notiek piegādātāja un Tramvaju uzņēmuma konfrontācija, varu apliecināt, ka tas neatbilst īstenībai. Daudz kontaktējamies ar Mekša kungu, kurš cenšas palīdzēt atrisināt radušos jautājumus”, atzīmēja S.Batrakovs.



Написать комментарий