Daugavpils pilsētas un novada vecākus aicina piedalīties bezmaksas psiholoģiskajos semināros-treningos 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpilī un novadā īsteno biedrības „Psiholoģisko konsultāciju centrs „Intence”” projektu „Psiholoģiskās palīdzības un atbalsta sniegšana Daugavpils un novada skolotājiem, sociālajiem darbiniekiem un ģimenēm ar bērniem”.

Daugavpils pilsētas domes Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes (VPIP) eksperte projektu jautājumos Evelīna Balode paziņoja portālam Gorod.lv, ka vecāki tiek aicināti piedalīties semināros-treningos „Tava dzīve – tavās rokās”.

Pēc E.Balodes vārdiem, semināri ir domāti vecākiem, kuri vēlas uzlabot ģimenē esošās attiecības, atrisināt problēmas, kas ir radušās saskarsmē ar bērniem, kuri nezina, kā tikt galā ar bērnu kaprīzēm, nepaklausību, agresiju, bailēm, kā arī vecākiem, kuru bērni nav veseli un kuri jūtas nelaimīgi, vēlas uzlabot attiecības ar bērniem, laulāto, sevi un apkārtējo pasauli.

Pateicoties minētajiem semināriem-treningiem, to dalībnieki tiks skaidrībā ar savām cerībām, bailēm, noteiks konfliktu zonu un konfliktu risināšanas veidus, iemācīsies pašregulācijas veidus un izmantot savus personīgos resursus, lai mazinātu spriedzi un atjaunotu spēkus, neapdraudot apkārt esošo cilvēku veselību un drošību, jaunā veidā paskatīsies uz attiecībām ģimenē, darbā, sabiedrībā, apzināsies savu zemapziņas attieksmi, kas traucē efektīvai un priecīgai saskarsmei ar apkārtējiem.

Jāatzīmē, ka visi interesenti var pierakstīties dalībai semināros, izvēloties kādu no četrām grupām. Nodarbības krievu valodā, kuras vadīs psiholoģe un četru bērnu māte Ludmila Diekiene, notiks pirmdienās (4.grupa), otrdienās (1.grupa) un ceturtdienās (3.grupa) no plkst.18:00 līdz 19:30. Savukārt nodarbības latviešu valodā vadīs psiholoģe un lieliska mazuļa mamma Inga Vingre, tās notiks trešdienās plkst.18:00 (Psiholoģisko konsultāciju centrā „Intence”, Saules ielā 49, 2.stāvs).

Reģistrēties dalībai bezmaksas semināros-treningos un saņemt papildinformāciju var pa tālr. 27042690 vai rakstot uz e-pastu info@intence.lv, intence.pkb@gmail.com, ljudmiladi@gmail.com.


Написать комментарий

Latviešu valodā ir jauns vārds - trenings??????