Volkswagen domā, ka pats mazākais modelis ir nepietiekami liels

foto: maanimo.com
foto: maanimo.com

Pilsētas hečbeks up! tuvākajā laikā var izaugt. Ražotājs gatavojas tirgū piedāvāt hečbeka versiju ar palielinātu riteņu bāzi, pateicoties kurai pasažieriem būs ērtāk, ziņo maanimo.com.

Visdrīzāk VW sāks ražot lielākas gan trīsdurvju, gan piecdurvju hečbeka modifikācijas. Tieši par cik palielināsies up! garums pagaidām netiek precizēts. Turklāt nav zināms, vai hečbeku gabarīti ar dažādu durvju skaitu būs identiski. Patlaban abu modeļu iekšējās telpas tilpums ir vienāds.

Pēc iepriekšējiem datiem pagarinātais VW up! nebūs paredzēts visiem tirgiem. Nav izslēgts, ka runa pirmkārt ir par Ķīnas tirgu. Tomēr agrāk savus modeļus Ķīnas vajadzībām pagarināja tikai prestižu automobiļu ražotāji, un veica to tikai ar pārstāvības sedaniem. No otras puses, kompānijas avoti portāla Autocar žurnālistam paziņoja, ka jaunums netiek gatavots Ķīnai vai Eiropai.

Uz šodienu tiek piedāvātas divas VW up! modifikācijas ar trīscilindru benzīna dzinēju, kura apjoms ir 1 l. Dzinējs attīsta 65 un 75 zirgspēku jaudu. VW izstrādāja arī hečbeka elektrisko modifikāciju.


Написать комментарий