DU pirmkursnieki tiek aicināti piedalīties rallijā amerikāņu kalniņu garā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils universitātes (DU) Studentu padome vairākus gadus jaunā studiju gada sākumā rīko ļoti interesantu un neparastu pasākumu – „DU Pirmkursnieku ralliju”.

Rallija gaitā pirmkursniekiem ir iespēja ne tikai jautri un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, bet arī labāk iepazīt savus kursabiedrus, pasniedzējus un iecienītākās studentu pulcēšanās vietas Daugavpilī.

Rallija uzvarētāji tiks apbalvoti ar dāvanām, bet visi pārējie dalībnieki – ar iespēju apmeklēt afterparty un gūt pozitīvas emocijas.

Studentu padomes pārstāvis Jānis Briška paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad neatbilstošu laikapstākļu dēļ rallijs tika pārcelts no 2.septembra uz pirmdienu, 23.septembri. Rallijs tiks organizēts amerikāņu kalniņu garā, tādēļ pirmkursniekiem nāksies daudz skraidīt, un viņi tiek aicināti parūpēties par ērtu apģērbu un apaviem.

Saskaņā ar noteikumiem rallija sākumā tiks izveidotas komandas no pieciem cilvēkiem, kuriem vajadzēs sacensties ar pārējām komandām ātrumā, veiklībā, reakcijā, saliedētībā. Svarīgi ir ne tikai būt labā fiziskā formā, bet arī prast strādāt komandā, uzticēties komandas biedriem.

„DU Pirmkursnieku rallijs” norisināsies pirmdien, 23.septembrī, plkst.17:00 pie DU vecā korpusa Vienības ielā 13. Uzvarētāju un rallija dalībnieku apbalvošana notiks klubā „Klondaika” (Alejas ielā 77). Ar studenta apliecību – ieeja bez maksas.


Написать комментарий