J.Lāčplēsis pastāstīja, vai tiks veikta Daugavpils VPIP reorganizācija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 23.septembrī notikušās preses konferences gaitā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis komentēja aizvadītās nedēļas beigās parādījušos informāciju par to, ka pilsētas domes priekšsēdētājs it kā esot parakstījis rīkojumu par Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes (VPIP) reorganizāciju.

„Nē, rīkojums par reorganizāciju nav parakstīts. Rīkojums paredz iepriekšējās pilsētas administrācijas un iepriekšējā sasaukuma Domes deputātu veiktās reorganizācijas efektivitātes un lietderības izvērtējumu”, paziņoja pilsētas domes priekšsēdētājs.

Atbildot uz precizējošu jautājumu, vai tas nozīmē, ka par jaunu reorganizāciju pagaidām runas nav, viņš atbildēja nedaudz savādāk:

„Darba grupa, tostarp deputāti, izskatīs iepriekšējās reorganizācijas rezultātus, un atkarībā no tiem sagatavos priekšlikumus par to, vai nepieciešams veikt jaunu reorganizāciju, un, ja tas ir nepieciešams, kādā veidā tā jāveic”.

Tādējādi pastāv iespēja, ka tiks veikta jauna VPIP reorganizācija. Ja tiks konstatēts, ka iepriekšējās reformas mērķi nav sasniegti, vai tiks ierosināts atgriezties pie iepriekšējās struktūras ar iepriekšējo tās vadītāju? Acīmredzot atbildi uz šo jautājumu saņemsim tuvākajā laikā.


Написать комментарий