“Lokomotīve” iegūst Polijas līgas bronzu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Polijas 1. spīdveja līgā sezonu noslēgusi Daugavpils “Lokomotīve”, kas izšķirošajā cīņā par bronzas medaļām piekāpās Ļubļinas komandai, taču divu sacīkšu summā bija pārāka, nodrošinot sev trešo vietu, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

“Lokomotīves” spīdvejisti labāko četriniekā iekļuva caur adatas aci, toties tur nobrauca veiksmīgi. Cīņā pret līdervienībām no Gdaņskas un Grudzjoncas variantu nebija daudz, toties savi tiešie konkurenti no Ļubļinas mājās tika sagrauti ar 63:27. Tas nozīmēja, ka svētdien izbraukumā daugavpilieši nedrīkstēja zaudēt ar lielāku rezultātu. 

Neskatoties uz daudzu braucēju iztrūkumu savainojumu dēļ, šo uzdevumu izdevās izpildīt. Interesanti, ka cīņas gaitā savainoti tika arī Vadims Tarasenko un Jonass Kilmakorpi, tomēr “Lokomotīve” izturēja – 34:56.

Līdera lomu šoreiz uzņēmās Simons Gustafsons, kura rēķinā desmit punkti. Astoņi punkti Andžejam Ļebedevam, bet pieci Maksimam Bogdanovam. Līdz savainojumu gūšanai pa četriem punktiem bija arī Tarasenko un Kilmakorpi. Simons Gustafsons atveda trīs punktus. 

Noslēguma tabulā “Lokomotīvei” un Ļubļinai bija pa astoņiem punktiem, bet savstarpējās cīņās labāki rezultāti bija daugavpiliešiem. 


Написать комментарий