Krāslavas novadā rekonstruē ceļu Ezerkalns – Aišpuri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Krāslavas novada dome īsteno projektu, kura ietvaros tiek veikta ceļa „Ezerkalns – Aišupri” rekonstrukcija 1423m garumā, ziņo Krāslavas novada portāls.

Ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansējumu un Krāslavas novada domes līdzfinansējumu ceļš tiek rekonstruēts virzienā no Ezerkalna ciema līdz Ezerdārzam.

Notiek grāvju tīrīšana un rakšana, caurteku tīrīšana un uzstādīšana, ceļa pamatnes izbūve, grants seguma atjaunošana, jauna asfalta seguma izbūve, lūku pārsedzes nomaiņa un līmeņošana, kā arī ceļa zīmju uzstādīšana.

Kopējās projekta īstenošanas izmaksas sastāda LVL 70 553,88 ar PVN, no kurām ELFLA finansējums ir 46 161,64 Ls. Rekonstrukcijas darbus veic SIA “Ošukalns” un AS „Latvijas autoceļu uzturētājs”, būvuzraudzības pakalpojumu nodrošina SIA „VTV 14”, ielu tehniskos projektus izstrādāja un autoruzraudzības pakalpojumu nodrošina SIA „SKA projekts”.

Projekts tiek īstenots Lauku attīstības programmas pasākuma „Pamatpakalpojumi ekonomikai un iedzīvotājiem” ietvaros ar mērķi atbalstīt vietējo pašvaldību investīcijas publiskās infrastruktūras kvalitātes uzlabošanai, lai veicinātu apdzīvotības saglabāšanos lauku teritorijās.


Написать комментарий