Apkures sezonas sākums PAS «Daugavpils siltumtīkli» problēmas nesagādā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 7.oktobrī Daugavpils pilsētas domē notikušās preses konferences gaitā PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītājs Andrejs Kuzņecovs paziņoja, ka, pēc uzņēmuma vadības domām, šogad apkures sezona sākās bez problēmām.

Lai veiksmīgi pieslēgtu pilsētu apkurei, uzņēmums veica siltumapgādes zonu hidrauliskās pārbaudes, plānveida remontdarbus, aprīkojuma pārbaudes. Minētie darbi neieilga, un apkures sezonas sākumā viss bija gatavs ekspluatācijai, paziņoja Andrejs Kuzņecovs.

Šobrīd, ņemot vērā laikapstākļus, siltuma padeve nav visjaudīgākā, tomēr nepieciešamie parametri tiek ievēroti.

Iepriekšējās dienās PAS „Daugavpils siltumtīkli” esot saņēmusi daudzus lūgumus pieslēgt apkuri vai noregulēt siltuma padevi. Tomēr, pēc uzņēmuma vadītāja vārdiem, PAS „Daugavpils siltumtīkli” nepieslēdz dzīvojamo fondu apkurei, uzņēmums nodrošina siltumenerģijas padevi siltumnesējā, t.i., visās mājās, pārējie jautājumi ir apkalpojošās organizācijas – DzKSU – kompetencē.

„Pilsētā nav daudzdzīvokļu māju ar centrālapkuri, kuras netiktu nodrošinātas ar apkuri. Bet tas, kāds siltuma daudzums tiks nodrošināts, ir atkarīgs no apkalpojošās organizācijas vai personām, kuras apkalpo konkrētās mājas siltummezglu”, atzīmēja A.Kuzņecovs.


Написать комментарий