Višķu pagasta Luknas ezera labiekārtošana novada domei izmaksās gandrīz 25 tūkst. latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 27.septembrī Daugavpils novada dome izsludināja atklātu konkursu par Višķu pagasta Luknas ezera attīrīšanas, nostiprināšanas un labiekārtošanas darbu veikšanu.

Savukārt 11.oktobrī Daugavpils novada domes mājas lapā tika ievietota informācija par potenciālu konkursa uzvarētāju.

Saskaņā ar paziņojumu par novada domes lēmumu, konkursā piedalījās 3 pretendenti, bet zemāko cenu piedāvāja SIA „Meliors Krauja”, kas nepieciešamos darbus veiks par 24 518, 55 latiem bez PVN. Jāatzīmē, ka konkurentu piedāvātas summas bija no 34,7 līdz 41,5 tūkstošiem latu.

Atgādināsim, ka nepieciešamie darbi tiks veikti Igaunijas – Latvijas – Krievijas pārrobežu sadarbības projekta „Ūdens vides aizsardzība un zaļā dzīvesveida aktivitāšu veicināšana Latvijas un Krievijas pierobežas reģionos” ietvaros.

Konkursa tehniskajā specifikācijā norādīts, ka darba apjomos ietilpst biezo krūmu aizvākšana, krūmu sakņu izskaušana, niedru audžu aizvākšana, ezera krasta līnijas izlīdzināšana un tās planēšana, ezera krasta nostiprināšana, smilšu slāņa uzbēršana un peldvietas izveidošana. Tiek plānots, ka minētie darbi tiks pabeigti līdz 2013.gada 19.decembrim.

Jāpiebilst, ka konkursa rezultāti var tikt pārsūdzēti 11 dienu laikā no to paziņošanas dienas.


Написать комментарий