Madonnai aizliedz apmeklēt vairākus kinoteātrus

foto: Gregorio Borgia / AP
foto: Gregorio Borgia / AP

Teksasas kinoteātru administrācija aizliegusi Madonnai apmeklēt pilsētas kinoteātrus pēc tam, kad viņa sarakstījās ar telefona starpniecību filmas "12 Years a Slave" laikā, raksta ārvalstu mediji.

Ņujorkas filmu festivāla laikā dziedātāja apmeklēja filmas pirmizrādi. Filmas seansa laikā Madonna nolēma kādam uzrakstīt īsziņu, un, kad blakus sēdošā sieviete palūdza nolikt telefonu malā, dziedātāja reaģēja visnotaļ negatīvi.

Pēc mediju rīcībā esošās informācijas, Madonna esot atcirtusi, kā tā ir sazināšanās biznesa nolūkos un nosauca kinoteātra apmeklētāju par "apspiedēju".

Pēc kinoteātra "The Alamo Drafthouse Cinema" noteikumiem, ir kategoriski aizliegts seansa laikā izmantot mobilos telefonus.

Tāpēc, kad kinoteātru tīkla ģenerāldirektors Timis Ligi izdzirdēja par notikušo, viņš savā "Twitter" kontā uzrakstīja, kamēr Madonna neatvainosies kinoteātra apmeklētājiem, viņai ir aizliegts nākt uz "The Alamo Drafthouse Cinema".

Kā reaģēja dziedātāja uz šādu paziņojumu, nav zināms.

Vēlāk gan direktors paskaidroja, ka tas bijis joks un šī informācija vairāk jāņem vērā parastajiem kinoteātra apmeklētājiem.


Написать комментарий