Gorod.lv aptauja: 78% respondentu ir pret jaunu spēļu zāļu atvēršanu Daugavpilī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka 78% respondentu ir pārliecināti, ka Daugavpilī nav jāatver jaunas spēļu zāles, 8% aptaujāto arī domā, ka šāda veida iestādes pilsētai nav nepieciešamas.

Atgādināsim, ka šā gada 10.oktobrī Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti atļāva SIA “Olympic Casino Latvia” atvērt Daugavpilī jaunu spēļu zāli, kas atradīsies Sakņu ielā 15 – tirdzniecības centra „Dvinsk” pirmajā stāvā.
Juridiskie iemesli atteikt atļaujas izsniegšanā netika konstatēti. Atbildot uz jautājumu, vai, atvērot spēļu zāli, jāsaņem iedzīvotāju piekrišana, ziņotāja norādīja, ka minētajā gadījumā lēmumu pieņem deputāti, kuri izvērtē, vai netiks ierobežotas iedzīvotāju tiesības, tādēļ deputāti kā iedzīvotāju pārstāvji var izlemt šo jautājumu.

Mūsu portāla veiktās aptaujas rezultātā tikai 4% no 374 respondentiem, atbildot uz jautājumu par jaunās spēļu zāles atvēršanu Daugavpilī, piekrita deputātu viedoklim, kuri vienbalsīgi nobalsoja par spēļu zāles atvēršanu. 8% aptaujāto paziņoja, ka minētais jautājums viņus neinteresē.


Написать комментарий