Amerikānis, kurš nodarbojās ar seksu ar 1000 automobiļiem, ir atradis mūža mīlestību

foto: mirror.co.uk
foto: mirror.co.uk

ASV 62 gadus vecais mehanofils atzinās, ka savas dzīves laikā iekaroja daudzus automobiļus – no rēcošajiem Mustangiem līdz greznajiem Jaguāriem un kara helikopteriem. Pēdējo 45 gadu laikā Edvards Smits „pārgulēja” ar vairāk nekā 1000 automobiļu un tikai ar vienu sievieti. 62 gadus vecais mehanofils apgalvo, ka viņu nevaldāmi saista mašīnas.

„Daži puiši skatās uz skaistu sieviešu krūtīm un pakaļām, bet es skatos uz skaistu automobiļu priekšējo un pakaļējo pamperi”, - teica vīrietis. Pirmo reizi Edvards pamanīja, ka viņu piesaista mašīnas, jau pusaudža vecumā. Pēc vīrieša vārdiem savas dzīves laikā viņš „pārgulēja” ar simtiem transportlīdzekļu, bet, atrodoties savas formas virsotnē, viņš katru nedēļu nodarbojās ar seksu ar citu „partneri”.

Tomēr Edvarda vētrainās jaunības gadi ir jau pagājuši, un patlaban viņš nolēma kļūt rāmāks, uzsākot ilgtermiņa attiecības ar Volkswagen Bietle, kuru viņš nopirka pirms 30 gadiem un nosauca par Vaniļu. Vīrietis saka, ka viņa attiecības ar Vaniļu ir atklātas, un viņš nodarbojas ar seksu arī ar savu 1973. gada izlaiduma Opel GT, kuru sauc par Kanēli, un 1993. gada izlaiduma Ford Reinger, kuru sauc par Ingveru.

Tomēr Edvards atzīstas, ka Vaniļa viņam ir kļuvusi par vienīgo, kuru viņš mīl visvairāk pasaulē. Vīrietis pat ved viņu uz piknikiem, lai panāktu viņas simpātijas.

„kad es turu rokās Vaniļu, es jūtu enerģiju, kura no tās nāk. Es teiktu, kas tas mani apmierina, bet laiku pa laikam man gadās melanholijas lēkmes, jo es zinu, ka viņa nevar ar mani parunāt. Bet kopumā man ir zināms, ka viņa jūt, un tas ir brīnišķīgi”, - paziņoja vīrietis intervijā Lielbritānijas izdevumam Mirror Online.

Pēc Edvarda vārdiem viņš nepārdzīvos, ja kaut kas notiks ar viņa iemīļoto. Amerikānis atzīstas, ka ne vienmēr ir bijis tik atklāts, un saka, ka viņam bija nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai samierinātos ar savām jūtām.

Viņš līdz šim laikam atceras „pirmos apskāvienus un skūpstu” ar Džeimsa Bonda Aston Martin. Pēc vīrieša vārdiem šķīstību viņš zaudēja ar Volkswagen Bietle, kura piederēja viņa kaimiņam.


Написать комментарий