Uz Daugavpils novada domes iekšējā auditora amatu pagaidām pretendē tikai viens speciālists

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada dome plāno līdz 24.oktobrim atrast jaunu darbinieku – iekšējo auditoru. Lai noskaidrotu, kā norit konkurss uz šo amatu, griezāmies pie Daugavpils novada domes Personāla daļas vadītājas Jolantas Zubcovas.

„Pagaidām konkursā uz iekšējā auditora amatu ir saņemts viena pretendenta pieteikums, tomēr prakse liecina, ka parasti pretendenti aktivizējas CV iesniegšanas termiņa beigās”, komentēja situāciju Jolanta Zubcova.

Atgādināsim, ka jaunā darbinieka pamatpienākumi būs organizēt iekšējo auditu Daugavpils novada domes struktūrvienībās, Daugavpils novada pašvaldības iestādēs un pašvaldības aģentūrās; izstrādāt iekšējā audita gada plānu; izstrādāt un aktualizēt iekšējos normatīvos dokumentus par auditu pašvaldības institūcijās; sastādīt iekšējā audita gada darbības pārskatu; Sagatavot ieteikumus trūkumu novēršanai un risku mazināšanai.

Kandidātam tiek izvirzītas sekojošas prasības: augstākā izglītība finanšu, ekonomikas vai grāmatvedības jomā vai augstākā juridiskā izglītība; sekmīga iepriekšēja darba pieredze auditora amatā ne mazāk, ka 3 gadi; LR likumdošanas pārzināšana; teicamas latviešu valodas zināšanas; spēja pieņemt lēmumus, strādāt gan patstāvīgi gan komandā, komunikabilitāte, atbildība, analītiskās un organizatoriskās spējas.

Jāatzīmē, ka pieteikumus lūdz sūtīt vai iesniegt personīgi Daugavpils novada domē Rīgas ielā 2, Daugavpilī (ar norādi Personāla daļai) līdz 2013.gada 24.oktobrim. Kandidāti uz interviju tiks uzaicināti telefoniski, ar katru pretendentu vienojoties par konkrēto datumu un laiku.


Написать комментарий