V.Puzāns: Mans lēmums atstāt PSIA „Daugavpils lidosta” vadītāja amatu nav saistīts ar politiku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

PSIA „Daugavpils lidosta” valdes loceklis Viktors Puzāns paziņoja portālam Gorod.lv, ka atstāj šo amatu pēc paša vēlēšanās, un šis lēmums neesot saistīts ar politiskām intrigām vai pilsētas Domes vadības maiņu.

Atbildot uz portāla jautājumiem, V.Puzāns daudz ko precizēja un uzdeva savus jautājumus, tomēr sniedza informāciju par izveidojušos situāciju.

Pēc V.Puzāna vārdiem, lēmums par amata atstāšanu tika pieņemts patstāvīgi. „Es izmantoju savas likumā atrunātās tiesības, un darba devējs manu atlūgumu parakstīja. Tagad pievērsīšos kam citam”, atzīmēja V.Pudāns, plašāk nestāstot par sava lēmuma iemesliem, bet uzsverot, ka tas neesot saistīts ar politiku.

Jāatzīmē, ka V.Puzāns par PSIA „Daugavpils lidosta” valdes loceklis kļuva 2006.gadā. 2007.gadā tika izstrādāts lidostas „Daugavpils” konceptuālais projekts 2007.-2013.gadam, kas paredzēja, ka 2013.gadā lidosta sāks darboties.

Vēlāk lidostas attīstības koncepcija tika papildināta un grozīta, aktīvi tika meklēti investori, bija mēģinājumi piesaistīt ES fondu līdzekļus. Vēlamie rezultāti netika sasniegti, no pilsētas budžeta ik gadu tika iedalīti lieli līdzekļi SIA darba nodrošināšanai un kredīta atmaksai, pašvaldība bija pieņēmusi lēmumu pārdot lidostas kapitāldaļas. Tika uzsākta lidostas kapitāldaļu izvērtēšana, par kuras rezultātiem pagaidām netiek ziņots.

Atgādināsim, ka 15.oktobrī Dome izsludināja konkursu uz PSIA „Daugavpils lidosta” valdes locekļa amatu, kas noslēgsies pēc 10 dienām.


Написать комментарий